Secretariaat

Ergotherapie wordt bekender en dat merken wij aan de toenemende aantal hulpvragen. Wij kunnen inmiddels ook niet zonder secretariaat. Wanneer u contact met ons zoekt, is de kans zeer groot dat u Eveline aan de telefoon heeft. Zij stelt zich graag aan u voor:

Eveline Hoevenaars

Na het behalen van mijn diploma voor de bachelor Taalwetenschap, ben ik de master Nederlands als tweede taal en meertaligheid gaan volgen. Mijn interesse ligt vooral bij de taalontwikkeling van kinderen. Vandaar dat ik al jaren met plezier (taal)bijles geef aan kinderen met allerlei verschillende thuistalen. Na het afronden van de master, in de zomer van 2021, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen voor het geven van bijles: Taalvlinders. Bijles geven kan bijna alleen maar in de middag, dus een paar maanden lang heb ik in de ochtenden administratief werk gedaan voor een groot bedrijf. Nu doe ik dat voor Ergotherapie Daamen, waar ik merk dat ik goed op mijn plek ben. Ik kan mijn zorgvuldigheid en behulpzaamheid helemaal kwijt in het werk en ik merk dat er een goede sfeer is tussen alle collega’s.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen, yoga te doen en te puzzelen. Ik vind het ook heel leuk om met vrienden thuis, in de kroeg of op een festival te zijn!