Ergotherapeut in opleiding

Met enige regelmaat werken wij samen met de ergotherapie opleiding van de Hogeschool Rotterdam. Dit betekent dat er soms een student ergotherapie (veelal in de hoofd- of laatste fase van de opleiding) met ons mee kijkt en soms onder onze verantwoording (gedeeltelijk) zelfstandig beroepshandelingen uitvoert.  Van februari tot en met juni zal Tessa Hetem bij ons haar eerste hoofdstage lopen. Wij wensen haar veel succes. Ze stelt zich hieronder aan ons voor:

Mijn naam is Tessa. Ik studeer momenteel ergotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam en ben sinds kort stagiaire bij deze praktijk. Ik ben leergierig en houd ervan om creatief en oplossingsgericht bezig te zijn. Als toekomstig ergotherapeut hoop ik op die manier anderen te kunnen helpen zodat zij hun betekenisvolle activiteiten weer naar tevredenheid uit kunnen gaan voeren. Naast mijn stage en opleiding speel ik saxofoon in een orkest, ga ik graag wandelen op het strand of spreek ik af met vrienden voor een spelletjesavond.