Nieuwe telefoniste

Sinds vorige week is onze gewaardeerde telefoniste, Fatima Ikachoura, met zwangerschapsverlof! Gelukkig hebben wij voor gedurende haar afwezigheid een fantastische vervangster gevonden: Eveline Hoevenaars. Ze stelt zich hieronder graag aan u voor!

Na het behalen van mijn diploma voor de bachelor Taalwetenschap, ben ik de master Nederlands als tweede taal en meertaligheid gaan volgen. Mijn interesse ligt vooral bij de taalontwikkeling van kinderen. Vandaar dat ik al jaren met plezier (taal)bijles geef aan kinderen met allerlei verschillende thuistalen. Na het afronden van de master, in de zomer van 2021, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen voor het geven van bijles: Taalvlinders. Bijles geven kan bijna alleen maar in de middag, dus een paar maanden lang heb ik in de ochtenden administratief werk gedaan voor een groot bedrijf. Nu doe ik dat voor Ergotherapie Ilse Daamen, waar ik merk dat ik goed op mijn plek ben. Ik kan mijn zorgvuldigheid en behulpzaamheid helemaal kwijt in het werk en ik merk dat er een goede sfeer is tussen alle collega’s.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen, yoga te doen en te puzzelen. Ik vind het ook heel leuk om met vrienden thuis, in de kroeg of op een festival te zijn!