Ergotherapeut in opleiding

Met enige regelmaat werken wij samen met de ergotherapie opleiding van de Hogeschool Rotterdam. Dit betekent dat er soms een student ergotherapie (veelal in de hoofd- of laatste fase van de opleiding) met ons mee kijkt en soms onder onze verantwoording (gedeeltelijk) zelfstandig beroepshandelingen uitvoert.  Van februari tot en met juni zal Inge van Kasteren bij ons haar laatste hoofdstage lopen. Wij wensen haar veel succes. Ze stelt zich hieronder aan ons voor:

”Mijn naam is Inge van Kasteren, op dit moment zit ik in mijn laatste 6 maanden van de opleiding ergotherapie. Tijdens dit laatste halfjaar ga ik stage lopen bij Ergotherapie Daamen. Ik hoop tijdens mijn stage veel te leren en vooral om te groeien als ergotherapeut. In mijn vrije tijd doe ik aan tennis. Verder vind ik het leuk om dingen te ondernemen met familie en vrienden.”